Ingatlannyilvántartás

Ingatlannyilvántartás ingatlanközvetítőknek

Ingatlan szoftver - OriGo Ingatlan Program

 
 

Ingatlanközvetítőknek

Szinkronizálás

Egyebek

Ingatlannyilvántartás statisztikák Ingatlannyilvántartás statisztikák

OrigoIngatlan

Ingatlan adatbázis gazdáknak - Csatlakozás a rendszerhez

Ha Ön ingatlan adatbázis működtet ingatlanközvetítők ajánlataival, akkor feltehetően találkozott már azzal a problémával, hogy az ingatlanközvetítőket esetleg érdekli az Ön által kínált hirdetési felület, de nincs idejük adataikat feltölteni. Az Ingatlannyilvántartás ezt oldja meg számos oldal felé.

Ha szeretné, hogy az Ön oldala is bekerüljön a szinkronizált oldalak közé, akkor erre lehetősége van. A rendszerhez csatlakozáshoz meg kell kötnünk az erről szóló megállapodást. A csatlakozás egyszeri díja az Ön részére 60.000 Ft + ÁFA.

A technikai feltételekről tájékoztatást talál a http://api.ingatlannyilvántartás.hu oldalon. Az itt talált útmutató alapján Önnek kell elkészítenie az adatok fogadásához szükséges interfészt. Az elkészítéshez munkatársaink folyamatos segítséget és teszt felületet nyújtanak.

Azt javasoljuk, hogy a sikeres kialakítás után vezessen be egy legalább egy hónapos ingyenes teszt időszakot. Az első hónapban társaságunk ingyenesen üzemelteti az interfészt, és oldalára legalább 4 alaklommal felhívja partnereink figyelmét. Az egy hónapos teszt időszak lejárta után Ön dönti el, hogy milyen áron és feltételekkel nyújtja szolgáltatását partnereinknek. Ha fizetősen üzemelteti, akkor Ön számláz feléjük. Társaságunk az ár kalkulátorban talált feltételek szerint biztosítja az interfészt az irodáknak. Ez alapján átküldött ingatlanok számától függően 1.000-2.000 Ft+ Áfa összegbe kerül irodánként az áttöltés. Ezt az összeget mi az irodáknak számlázzuk, de marketing okokból Ön dönthet úgy, hogy ezt a részt átvállalja.
Javaslatunk az, hogy addig, amíg Ön ingyenes nyújtja szolgáltatását, ne vállalja át az interfész díjat. Ha már fizetős az Ön oldala, akkor meggondolhatja ezt a lehetőséget.

Az irodák oldaláról az alábbiak szerint működik a szolgáltatás:

Társaságunk az Origo Ingatlan programot 1996 óta forgalmazza, jelenleg közel 200 ingatlaniroda tartozik felhasználóink közé. Az ingatlanközvetítők által használt irodai nyilvántartás 2005 óta teljesen internet alapon üzemel.

Mi alapvetően ingatlan nyilvántartási feladatokra készítünk alkalmazásokat, és nem hirdetési portált üzemeltetünk. Ennek köszönhető, hogy mára közel 30 oldal felé működik interfész szolgáltatásunk. Ezek az oldalak az ingatlanirodák ingatlanjait elektronikusan fogadják, partnereiket nem kell ismételt adatrögzítésre kényszeríteniük. Az Orgio Ingatlan Program jelenlegi változata, az Ingatlannyilvántartás, megteremti annak lehetőségét, hogy mindenki a számára fontos dolgokkal foglalkozzon. Az ingatlaniroda az értékesítéssel, a hirdetési oldal meg a látogatók jobb kiszolgálásával. Az adatrögzítés időigényes feladatait mi átvállaljuk. Ha Ön is csatlakozik azon ingatlan adatbázisok közé, melyek tölthetők az Ingatlannyilvántarásból, több ügyfelet szerezhet magának, könnyebben veheti rá az ingatlanközvetítőket szolgáltatásai kipróbálására.


 
Az Ingatlannyilvántartás tulajdonosa a DUNAHOLDING Informatikai Stúdió Kft., az ingatlanpiac megbízható és független szolgáltatója 1996 óta.
1083 Budapest, Füvészkert u. 8. Tel.: +36(1)477-9700 Fax.: +36(1)477-9701
E-mail: info@dis.hu Web: www.dis.hu

Ingatlannyilvántartás ingatlanközvetítőknek - Ingatlan szoftver - OriGo Ingatlan Program