Ingatlannyilvántartás

Ingatlannyilvántartás ingatlanközvetítőknek

Ingatlan szoftver - OriGo Ingatlan Program

 
 

Ingatlanközvetítőknek

Szinkronizálás

Egyebek

Ingatlannyilvántartás statisztikák Ingatlannyilvántartás statisztikák

OrigoIngatlan

Ingatlanos hálózatok, akik az Ingatlannyilvántartást használják

1abc Ingatlanközvetítő hálózat

Az 1ABC Országos Ingatlanközvetítő hálózat létrehozásának az egyik célja az volt, hogy egy egész országot lefedő, minőségi portált hozzon létre, ahol egy ingatlan kizárólag egyszer szerepelhet és az adatbázis kizárólag valós, piaci árú ingatlanokat tartalmaz. Erre garanciát az nyújt, hogy az oldalra egy ingatlan csak a 101 irodánk valamelyikén keresztül kerülhet fel, miután átesett egy előzetes értékbecslésen. Ezzel az értékbecsléssel biztositjuk, hogy ügyfeleink a legjobb piaci feltételekkel rendelkező ingatlanokat találják meg nálunk.

Adatbázisuk a következő címen érhető el: www.1abcingatlan.hu


Pécsi Ingatlan Szövetség

Ha valami nehéz, vagy éppen lehetetlen egy ember számára, az lehetséges, ha többen egyesítik erejüket a feladat elvégzésére. Ebből az egyszerű felismerésből született a Pécsi Ingatlan Szövetség. A legtöbben úgy gondolják, mi sem egyszerűbb egy ingatlan eladásánál, ahhoz mindenki ért, mint a focihoz. Hirdetni kell és kész. Akkor vajon miért ingatlanközvetítőkön keresztül adják - veszik az ingatlanok zömét nálunk nyugatabbra? Tán ők nem tudnak hirdetni?

Nos, ott felismerték, hogy ingatlant jól eladni nem is annyira egyszerű. Az átlag családnak a legértékesebb vagyontárgya a lakása, háza. Nagyot lehet tévedni, ha az ingatlan induló árát rosszul alakítjuk ki. Ha nagyon magas, nem tudunk eladni, pedig a tervezett időponti eladáshoz esetenként komoly érdekek, például kifizetett és elveszthető foglaló kapcsolódik. Ha túl alacsonyan indítunk, lehetséges bevételt dobunk ki az ablakon. Az ingatlan értékének meghatározása szakma, annak művelői azt iskolában, komoly tanfolyamokon tanulják és véres verítékkel megszerzett sok éves tapasztalattal erősítik meg.

Az eladási technikákat is lehet tanulni könyvből, azonban a legjobbakat a tapasztalat tanítja meg a közvetítőknek. Egy ingatlant a legnagyobb valószínűséggel az az ingatlanközvetítő ad el, aki az árusított ingatlan településén működik. Így - bár nem akarjuk lebecsülni a nagy közvetítő láncokat – ha valaki pécsi, harkányi, siklósi ingatlant akar eladni, nagyon nagy valószínűséggel a településen működő helyi irodák egyike lesz, aki vevőt hoz rá. E tény alapján jött létre a Pécsi Ingatlan Szövetség, amely a pécsi ingatlanirodák jelentős részét fogja össze. A PISZ tagjai szoros együttműködést alakítottak ki egymás között. Ingatlanjaik nem csak a saját adatbázisukban jelennek meg, hanem valamennyi tag számára lehetőség nyílik a társiroda ingatlanjának közvetítésére. Azaz ha valaki megbízást ad a PISZ bármelyik tag-irodájában ingatlana közvetítésére, ingatlanára a PISZ valamennyi tagja igyekszik vevőt felkutatni. Bármelyik PISZ irodába megy a vevő, ott valamennyi iroda kínálatával találkozik. Ha ingatlant keres, ugyanígy valamennyi iroda keresni fogja a számára megfelelőt. Egy megbízással tucatnyi irodában jelenik meg eladási, vételi ajánlata.

A közös honlap ( www.pisz.hu ) az a virtuális piactér, amelyen az egyesített ingatlan adatbázis megjelenik. Reményeink szerint hamarosan széles körben ismert lesz, segítségével az érdeklődőnek nem kell több tucat irodai honlapot végigböngészni ahhoz, hogy megtalálja a számára megfelelő ingatlant. Itt egy helyen, jól kereshető módon látható lesz valamennyi PISZ tag kínálata.

A Pécsi Ingatlan Szövetség garanciát is jelent az ügyfelek számára. A tagok etikus és korrekt üzleti működést folytatnak és vállalnak, az ettől való eltérést a szövetség bünteti. A Pécsi Ingatlan Szövetség tagjai között vannak Pécs legelső ingatlanközvetítő irodái, hatalmas üzleti tapasztalattal, kapcsolati tőkével.

Legyen a partnerünk, tegyen próbára bennünket!

Adatbázisuk a következő címen érhető el: www.pisz.hu


Openhouse Ingatlan Franchise Hálózat

Az Openhouse Ingatlan Franchise hálózat magyar tulajdonú vállalkozás. A hálózat tulajdonosai Molnár Szabolcs és Molnár Kristóf, akik az Egyesült Államokban folytatták franchise-menedzsment szakirányú tanulmányaikat.

Az utóbbi évek kitartó munkája révén sikerült elérnünk, hogy az Openhouse jól csengő név, sőt mi több, fogalom legyen az ingatlanszakmában. Mindezt a professzionális szolgáltatás-szervezéssel és a megfontolt terjeszkedési politikával értük el. Olyan franchise-partnerekkel kötünk szerződést, akik biztosítani tudják a központilag elvárt szolgáltatási színvonalat az egyes irodákban. Az ügyfelek oldaláról ez nagyobb elégedettséget, a partnerek oldaláról pedig gyorsabb megtérülést garantál. Vezérmondatunk is ezt a filozófiát tömöríti: "Bízza profikra ingatlanügyeit."

Az elkövetkező néhány évben tervezzük magyarországi hálózatunk bővítését 50-60 irodára, valamint stratégiai céljaink között szerepel a szomszédos országok ingatlanpiacára történő belépés. Elsősorban Szlovákia, Ukrajna és Románia területére kívánjuk kiterjeszteni ingatlanközvetítő hálózatunkat.

Adatbázisuk a következő címen érhető el: www.openhouse.hu


Híd Ingatlanközvetító Lánc

A Híd Ingatlanközvetítő Lánc, egy olyan országos ingatlanközvetítő hálózat, mely helyi specialista cégek, országos hálózatba integrálásával jött létre.

Hasonlóságok és különbségek a franchise hálózatokhoz képest:

Hasonlóságok:

részben egységes arculat közös adatbázis, korszerű back-office rendszerrel közös keresőoptimalizált XHTML CSS (SEO) weboldal területi kizárólagosság közös, országos médiakampány szervezett oktatás Egységes működési és etikai szabályzat kimagasló szakmai és jogi képviselet

Különbségek: duál logó szisztéma, az egységes arculatba be van építve minden iroda eredeti logója. A saját logó használata jelent garanciát, a már korábban kiépített ügyfélkör bizalmának megtartására területi kizárólagosság csak a Hidas weboldalra, illetve a közös arculat használatára vonatkozik. Az irodák saját logójuk alatt bárhol végezhetnek ingatlanközvetítő tevékenységet, de a hidas arculatot, csak a saját városukban, illetve kerületükben található irodán tüntethetik fel. Mivel ez a hálózat nem franchise, így nincs szükség a franchise átadó profitigényének kitermelésére, ezért nagyságrenddel kisebb anyagi terhet jelent a hálózatban való részvétel a hálózat irodáinak A hálózat egyéb ingatlanos fórumokat is üzemeltet, mely önálló jövedelemtermelő képességgel rendelkezik, melyet teljes egészében a közös brand építésre és médiakampányra fordíthat a hálózat

Adatbázisuk a következő címen érhető el: www.hidingatlan.hu


Ingatlan hálózatok a rendszerben:

 • OriGo Ingatlanbörze Egyesülés
 • OrigoPlusz Ingatlanközvetítő hálózat
 • 1abc Ingatlanközvetítő hálózat
 • Pécsi Ingatlan Szövetség
 • Openhouse franchise hálózat
 • Híd ingatlanközvetítő lánc

 •  
  Az Ingatlannyilvántartás tulajdonosa a DUNAHOLDING Informatikai Stúdió Kft., az ingatlanpiac megbízható és független szolgáltatója 1996 óta.
  1083 Budapest, Füvészkert u. 8. Tel.: +36(1)477-9700 Fax.: +36(1)477-9701
  E-mail: info@dis.hu Web: www.dis.hu

  Ingatlannyilvántartás ingatlanközvetítőknek - Ingatlan szoftver - OriGo Ingatlan Program