Ingatlannyilvántartás

Ingatlannyilvántartás ingatlanközvetítőknek

Ingatlan szoftver - OriGo Ingatlan Program

 
 

Ingatlanközvetítőknek

Szinkronizálás

Egyebek

Ingatlannyilvántartás statisztikák Ingatlannyilvántartás statisztikák

OrigoIngatlan

Ingatlanok szinkronizálása

Ingyenes szinkronizálás, Fizetős szinkronizálás, Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra

Ahhoz, hogy valaki sikeres hirdetési stratégiát alkalmazzon az ingatlanok hirdetésének piacán, több internetes adatbázisban is szerepeltetni kell az eladó ingatlanokat. Ehhez viszont minden oldalon külön kell adminisztrálni őket, és az erre fordított munka költsége gyakran magasabb, mint amibe az adott oldal előfizetése kerül.
Ésszerű az ötlet, hogy egyetlen központi nyilvántartási rendszert töltve, elektronikusan kerüljenek át az adatok egy másik oldalra, végezze el a szinkronizálást a számítógép.
Az Ingatlannyilvántartás ezt a feladatot több mint 20 oldal esetében elvégzi partnereinek, és ezzel ez az a rendszer, ami a legtöbb ingatlanos hirdetési oldallal kapcsolatban van.
A szinkronizálásért egyes oldalak esetében fizetni kell, más oldalaknál ennek költségét a hirdetési oldal magára vállalja. Mivel több oldal töltése esetén lehetetlen feladat a naprakész nyilvántartások vezetése, még akkor is érdemes a szinkronizálást választana, ha azért adott esetben fizetni kell. Az erre fordított összeg többszörösébe kerülne az a munkaidő, amit a kézi átvezetéssel kellene eltölteni.
Rendszerünk kínálatában gyakran jelennek meg olyan oldalak, melyeknél ideiglenesen sem a szinkronért, sem az oldal használatáért nem kell fizetni. Ezek általában bevezetés alatt álló ingyenes hirdetési lehetőségek, melyekkel az ingatlanirodák azért nem tudnak élni, mert a feltöltésük is időigényes. Az OriGo szolgáltatásával már nincs akadálya annak, hogy partnereink a legtöbbet hozzák ki irodájukból, és megragadjanak minden kedvező lehetőséget az értékesítéshez.
Az Ön feladata egyszerű. Kiválasztja a kívánt ingatlant, és adatlapján bejelöli, hogy hová szeretné megosztani. Csak azok az oldalak jelennek meg, melyeknél előfizetett az ingatlanok áttöltésére, vagy ingyenesen rendelkezésére állnak.

A számítógép dolga kicsit bonyolultabb, de ezzel Önnek már nem kell foglalkoznia.

Táblázatunkban összefoglalva találja meg a szinkronizált oldalakat ABC sorrendben. A részleteket az ingatlan oldal leírásánál mutatjuk meg.

Ingatlan oldal neve Szinkronizálás ideje Szinkron és oldal kategória
1abc.hu napi Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra
E-otthon.hu 2 óránként Ingyenes szinkronizálás
Expressz.hu napi Fizetős szinkronizálás
Ingatlan.net napi Fizetős szinkronizálás
Ingatlanbazár.hu napi Ingyenes szinkronizálás
Ingatlanfoglaló.hu napi Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra
Ingatlanhorizont.hu napi Ingyenes szinkronizálás
Ingatlankalauz.hu napi Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra
IngatlanMax.hu napi Fizetős szinkronizálás
Ingatlanmenedzser.hu napi Fizetős szinkronizálás
IngatlanNet.hu napi Fizetős szinkronizálás
Ingatlanok.hu óránként Ingyenes szinkronizálás
Ingatlanpiacter.hu napi Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra
Ingatlantájoló.hu napi Fizetős szinkronizálás
Ingatlanvagyon.hu napi Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra
Lakástipp.hu napi Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra
Lakóparkok.hu napi Fizetős szinkronizálás
MAINGA.hu (Magyar Ingatlan Adatbázisok) napi Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra
Mindeningatlan.com napi Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra
Sokingatlan.com napi Fizetős szinkronizálás
Stop.hu - Ingatlan rovat napi Ingyenes szinkronizálás
Szuperingatlan.hu napi Fizetős szinkronizálás
Toplak.hu napi Ingyenes szinkronizálás

Ingyenes szinkronizálás

Ingatlanok.hu, Toplak.hu, Ingatlanbazár.hu, Stop.hu - Ingatlan rovat, Ingatlanhorizont.hu, E-otthon.hu

Az OriGo Rendszerből több külső adatbázis felé is szinkronizálhatják adataikat. Adataikat csak egyszer kell rögzíteni az ingatlannyilvántartás program segítségével, és néhány kattintással tovább küldhetik azokat, jelentős időt és költséget megtakarítva. Az adott oldalakkal Önöknek kell leszerződni, és jelezni feléjük, hogy ingatlankínálatukat az OriGo Rendszerből fogják küldeni. Az ingyenes szinkronizációt nem terheli költség, a külső adatbázis ezekben az esetekben átvállalja az OriGo partnereitől az áttöltés díját.

Fizetős szinkronizálás

Ingatlan.net, Expressz.hu, Szuperingatlan.hu, Ingatlanmenedzser.hu, Ingatlantájoló.hu, IngatlanMax.hu, IngatlanNet.hu, Lakóparkok.hu, Sokingatlan.com

Az OriGo Rendszerből több külső adatbázis felé is szinkronizálhatják adataikat. Adataikat csak egyszer kell rögzíteni az ingatlannyilvántartás program segítségével, és néhány kattintással tovább küldhetik azokat, jelentős időt és költséget megtakarítva.
Az adott oldalakkal Önöknek kell leszerződni, és jelezni feléjük, hogy ingatlankínálatukat az OriGo Rendszerből fogják küldeni.
Attól függően, hogy hány ingatlant küldenek az oldal felé, az áttöltés díjai a következők:

 • 500 db ingatlanig 1.200Ft+ÁFA/hó/oldal
 • 1000 db ingatlanig 1.800Ft+ÁFA/hó/oldal
 • Korlátlan számú ingatlan szinkronizálása esetén 2.400Ft+ÁFA/hó/oldal

Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra

Ingatlanfoglaló.hu, Lakástipp.hu, Ingatlankalauz.hu, Ingatlanvagyon.hu, Mindeningatlan.com, MAINGA.hu (Magyar Ingatlan Adatbázisok), 1abc.hu Ingatlanpacter.hu

Az OriGo Rendszerből több külső adatbázis felé is szinkronizálhatják adataikat. Adataikat csak egyszer kell rögzíteni az ingatlannyilvántartás program segítségével, és néhány kattintással tovább küldhetik azokat, jelentős időt és költséget megtakarítva.
Van néhány olyan Internetes adatbázis, amelyek felé Önök minden költség nélkül tölthetnek fel ingatlanokat. Ezeken az oldalakon nincs előfizetési díj, és a szinkronizálásnak sincs díja.
Ezek az oldalak bevezetés alatt állnak, vagy eleve tesztelési céllal jöttek létre, vagy szakmai közösségek portáljai. A lényeg az, hogy az önök számára sem az oldal használata, sem a szinkronizálás nem kerül semmibe, és az így kialakult ár-érték viszony verhetetlen.
Kár kihagyni a lehetőséget!


Ingatlanok.hu

Ingyenes szinkronizálás

Az Ingatlanok.hu oldal felé az OriGo rendszerből ingyenesen szinkronizálhatja adatait. Csak érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie. A szinkronizálás költségeit az oldal átvállalta.
Szinkronizálás ideje: óránként
Az oldal itt érhető el: Ingatlanok.hu

Toplak.hu

Ingyenes szinkronizálás

A Toplak.hu oldal felé az OriGo rendszerből ingyenesen szinkronizálhatja adatait. Csak érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie. A szinkronizálás költségeit az oldal átvállalta.

Toplak.hu - országos ingatlan portál, lakások, villák , házak , telkek, üzleti ingatlanok, ipari területek széles kínálatával az ország területén. Eladásra, vételre és bérlésre kínált fotós és videós ingatlan hirdetések tekinthetőek meg. ingatlan hirdetéseinek megtekintésén, az ingatlan részletes leírásán és feladásán túl hitellehetőségekkel kapcsolatosan is tájékozódhat.
Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal itt érhető el: Toplak.hu

Ingatlanbazár.hu

Ingyenes szinkronizálás

Az Ingatlanbazár.hu oldal felé az OriGo rendszerből ingyenesen szinkronizálhatja adatait. Csak érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie. A szinkronizálás költségeit az oldal átvállalta.
Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal itt érhető el: Ingatlanbazár.hu

Stop.hu - Ingatlan rovat

Ingyenes szinkronizálás

A Stop.hu oldal felé az OriGo rendszerből ingyenesen szinkronizálhatja adatait. Csak érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie. A szinkronizálás költségeit az oldal átvállalta.
A Stop ingatlan rovatában konkrét ajánlatokkal találkozhat, átfogó képet nyerhet a kínálati árak alakulásáról, vagy kiszámíthatja a fizetendő illeték mértékét ingatlanszerzés esetén.
Naprakész ajánlatainkból egyszerű szűrőfeltételek megadásával válogathat. A közölt ajánlatok közvetítő partnereink adatbázisából származnak, így konkrét érdeklődés esetén a részletes adatlapokon található irodát kell megkeresniük.
Ingatlanstatisztikáink segítenek az eligazodásban, hogy hol mennyiért érdemes venni, vagy eladni. Ingatlanának értékmeghatározásához ez lehet az első lépés.
A megszerzett ingatlant illetékfizetési kötelezettség terheli. Kalkulátorunk figyelembe veszi a kedvezményeket és mentességeket, majd ezek alapján segít kiszámolni a várható terheket. A kalkulátorban minden esetben az Önre eső tulajdonrésszel számol a program, forgalmi értékként ezt kell alapul venni.

 • Ingatlan kereső: Eladó és bérbeadó ingatlanok
 • Ingatlanstatisztika: Használt lakóingatlan ára 200 közvetítő adatai alapján
 • Illeték kalkulátor ingatlanokhoz: Számítsa ki egyszerűen illetékét a hatályos jogszabályok alapján.

Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal itt érhető el: Stop.hu

Ingatlanhorizont.hu

Ingyenes szinkronizálás

Az Ingatlanhorizont.hu oldal felé az OriGo rendszerből ingyenesen szinkronizálhatja adatait. Csak érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie. A szinkronizálás költségeit az oldal átvállalta.
Ingatlan típusok, melyeket az oldal nem fogad: Építési telek, iroda irodaházban, ipari ingatlan, mezőgazdasági földterület, mezőgazdasági állattartó, önálló iroda, egyéb ingatlan
Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal itt érhető el: Ingatlanhorizont.hu

E-otthon.hu

Ingyenes szinkronizálás

Az E-otthon.hu oldal felé az OriGo rendszerből ingyenesen szinkronizálhatja adatait. Csak érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie. A szinkronizálás költségeit az oldal átvállalta.
A www.e-otthon.hu, online ingatlanmagazin 2001-ben indult útjára. 2006-ban egy hazai szakmai befektetői csoport vásárolta meg, majd egy hosszabb fejlesztés és design váltás után 2007 nyarán indult újra az új magazinos jelleggel. Az E-otthon.hu-t az E-otthon Kft. üzemelteti, amely egy önálló ingatlanforgalmazást nem végző adatbázis szolgáltató.
Adatbázisunkban az ingatlanirodák valamint fejlesztők ingatlanjai mellett magánszemélyek által feltöltött ingatlanok is találhatóak. A hirdetés kereső és hirdetés feltöltő rendszerünk egyszerűen, kezdők számára is könnyen kezelhető. Célunk az, hogy a lakáskeresők részletes, strukturált és szépen prezentált adatokat kapjanak a keresés eredményeként.
Nem csak az új otthon megtalálásában, hanem az otthon kialakításában is szeretnénk segíteni. Legyen szó felújításról, átalakításról vagy akár az aktuális lakberendezési trendekről, oldalainkon érdekes cikkeket, tippeket, tanácsokat olvashatnak, hogy mindenki a maximumot hozza ki otthonából.
A használt ingatlanok mellett újépítésű ingatlanok is kínálatunk részét képezik, amelyeket Google légifotó térképes megjelenítéssel teszünk átláthatóbbá, kerület szerinti szűkítési lehetőséggel.
Segítünk továbbá eligazodni a lakáspiacon, folyamatosan közölve a többséget érintő ingatlanos vonatkozású híreket. Emellett látogatóinknak lehetőség van az oldalon feltenni kérdéseiket szakértőinknek.
Ingatlan típusok, melyeket az oldal nem fogad: Ipari ingatlan, kereskedelmi ingatlan, mezőgazdasági földterület, mezőgazdasági állattartó, egyéb ingatlan
Szinkronizálás ideje: 2 óránként
Az oldal itt érhető el: E-otthon.hu


Ingatlan.net

Fizetős szinkronizálás

Az Ingatlan.net oldal felé az OriGo rendszerből szinkronizálhatja adatait. Érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie, és az ön által választott szinkronizációs csomag alapján adatait naponta frissítjük. A szinkronizációs csomagok a szinkronizálásra kijelölt tételek számától függenek.
Miért az Ingatlan.net?
Szolgáltatásunk azon az egyszerű elven alapszik, hogy több száz ingatlanforgalmazó és fejlesztő ingatlankínálatát eljuttatjuk a potenciális vásárlók százezreihez. Ezen túlmenően tagjainknak automatikusan értékes vevői megkereséseket és üzeneteket továbbítunk, amiből nagyon könnyen új eladási megbízás, értékbecslés vagy akár sikeres adásvétel születhet. Ez azt bizonyítja, hogy valódi értéket kap a pénzéért.
Ingatlan típusok, melyeket az oldal nem fogad: Garázs, egyéb ingatlan
Szinkronizálás ideje: napi

Az oldal itt érhető el: Ingatlan.net

Expressz.hu

Fizetős szinkronizálás

Az Expressz.hu oldal felé az OriGo rendszerből szinkronizálhatja adatait. Érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie, és az ön által választott szinkronizációs csomag alapján adatait naponta frissítjük. A szinkronizációs csomagok a szinkronizálásra kijelölt tételek számától függenek.
Az oldalra feltöltött ingatlanokat a szolgáltató kérésre (külön előfizetés esetén) megjelenteti a Szuperingatlan.hu oldalon is.
Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal itt érhető el: Expressz.hu

Szuperingatlan.hu

Fizetős szinkronizálás

A Szuperingatlan.hu oldal felé az OriGo rendszerből szinkronizálhatja adatait. Érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie, és az ön által választott szinkronizációs csomag alapján adatait naponta frissítjük. A szinkronizációs csomagok a szinkronizálásra kijelölt tételek számától függenek.
Az adatok szinkronizálása az Expressz.hu oldalon keresztül történik
Az oldal itt érhető el: Szuperingatlan.hu

Ingatlanmenedzser.hu

Fizetős szinkronizálás

Az Ingatlanmenedzser.hu oldal felé az OriGo rendszerből szinkronizálhatja adatait. Érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie, és az ön által választott szinkronizációs csomag alapján adatait naponta frissítjük. A szinkronizációs csomagok a szinkronizálásra kijelölt tételek számától függenek.
Az oldal jelenleg ingyenesen nyújtja szolgáltatásait a közvetítők számra. Önnek csak a szinkronizálást kell megfizetnie.
Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal itt érhető el: Ingatlanmenedzser.hu

Ingatlantájoló.hu

Fizetős szinkronizálás

Az Ingatlantájoló.hu oldal felé az OriGo rendszerből szinkronizálhatja adatait. Érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie, és az ön által választott szinkronizációs csomag alapján adatait naponta frissítjük. A szinkronizációs csomagok a szinkronizálásra kijelölt tételek számától függenek.
Az oldal csak olyan hirdetéseket tartalmaz, amelyek bármely formában ingatlanokhoz, ingatlanok forgalmazásához-, felújításához kapcsolódik.
Ingatlan típusok, melyeket az oldal nem fogad: Iroda irodaházban, önálló iroda, ipari ingatlan, mezőgazdasági földterület, mezőgazdasági állattartó, garázs, egyéb ingatlan
Szinkronizálás ideje: napi

Az oldal itt érhető el: Ingatlantájoló.hu

IngatlanMax.hu

Fizetős szinkronizálás

Az IngatlanMax.hu oldal felé az OriGo rendszerből szinkronizálhatja adatait. Érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie, és az ön által választott szinkronizációs csomag alapján adatait naponta frissítjük. A szinkronizációs csomagok a szinkronizálásra kijelölt tételek számától függenek.
Az IngatlanMax weboldalunkkal azt a célt tűztük magunk elé, hogy:

 • az IngatlanMax oldalaira az ország minden részéből aki ellátogat, az találjon ajánlatokat, itt találja meg a keresett ingatlant
 • az IngatlanMax oldalaira ajánlatszám korlátozás nélkül tehessék ki az ingatlanközvetítők a megbízásaikat
 • az IngatlanMax oldalain - hirdetésenként négy képpel hirdethetnek, naponta akár 2-300 ingatlan ajánlatot, egy buszjegy vagy egy kiló kenyér áránál kevesebb pénzért, - a havi díj jelképes
 • az IngatlanMax látogatói ingyenes hírlevelet kérhetnek a fő kategóriákban megjelenő új ajánlatokról
 • az IngatlanMax adatbázisába az első hónap adatbeviteli lehetősége ingyenes az ingatlanközvetítő irodáknak
 • az IngatlanMax oldalain banner hirdetési lehetőséget biztosítunk

Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal itt érhető el: IngatlanMax.hu

IngatlanNet.hu

Fizetős szinkronizálás

Az IngatlanNet.hu oldal felé az OriGo rendszerből szinkronizálhatja adatait. Érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie, és az ön által választott szinkronizációs csomag alapján adatait naponta frissítjük. A szinkronizációs csomagok a szinkronizálásra kijelölt tételek számától függenek.
Az IngatlanNet weboldalunkkal azt a célt tűztük magunk elé, hogy:

 • Ingyenes ingatlanhirdetés feladás 23 nyelven
 • Korlátlan képfeltöltés a hirdetésekhez
 • Térképes kereső
 • Kedvenc ingatlanok elmentése
 • Közvetítőknek: ingyenes honlap
 • Közvetítőknek: álláshirdetés feladás

Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal itt érhető el: IngatlanNet.hu

Lakóparkok.hu

Fizetős szinkronizálás

A Lakóparkok.hu oldal felé az OriGo rendszerből szinkronizálhatja adatait. Érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie, és az ön által választott szinkronizációs csomag alapján adatait naponta frissítjük. A szinkronizációs csomagok a szinkronizálásra kijelölt tételek számától függenek.
Az oldal jelenleg ingyenesen nyújtja szolgáltatásait a közvetítők számra. Önnek csak a szinkronizálást kell megfizetnie.
Szinkronizálás ideje: napi

Az oldal itt érhető el: Lakóparkok.hu

Sokingatlan.com

Fizetős szinkronizálás

A Sokingatlan.com oldal felé az OriGo rendszerből szinkronizálhatja adatait. Érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie, és az ön által választott szinkronizációs csomag alapján adatait naponta frissítjük. A szinkronizációs csomagok a szinkronizálásra kijelölt tételek számától függenek.
A portál célja, hogy minden ingatlan kategóriában országosan minél nagyobb adatbázis tartalomból tudjanak keresni a látogatók az aktuális eladó-kiadó ingatlan ajánlatok között. Felhasználóinknak széles hirdetési lehetőséget kínálunk a hirdetések elhelyezésére és az egyedi reklámok megjelenítésére egyaránt. Szeretnénk, ha hirdetőink, mind a Magánszemélyek, mind a Közvetítőirodák és az Ingatlanfejlesztők könnyebben megtalálnák a portál segítségével a potenciális ingatlankeresőket.
Ingatlan típusok, melyeket az oldal nem fogad: Egyéb ingatlan
Szinkronizálás ideje: napi

Az oldal itt érhető el: Sokingatlan.com


Ingatlanfoglaló.hu

Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra

Az Ingatlanfoglaló.hu oldal felé az OriGo rendszerből ingyenesen szinkronizálhatja adatait. Csak érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie, a szinkronizálást az oldal átvállalta.
Az Ingatlanfoglaló oldal ingyenes lakossági ingatlan hirdetéseket és üzleti alapon feladott közvetítői ajánlatokat tartalmaznak. Ingyenes lakossági hirdetés esetén a feladás regisztrációhoz kötött. Egy email cím megadásával egy hirdetést adhat fel a kiválasztott kategóriában 4 fényképpel.
Üzleti hirdetések esetén a hirdetések és a hozzájuk tartozó fényképek száma korlátlan. Üzleti előfizetőink a megjelenési lehetőség mellett megkapják az 1996 óta működő OriGo Ingatlan Program irodai nyilvántartását, ami a legrégebbi Magyarországon üzemelő ingatlan nyilvántartási program. Ezzel hirdetéseik felügyelete mellett irodájuk nyilvántartási feladatait is képesek ellátni.

Az oldal üzleti alapon történő igénybevétele az OriGo előfizetői számára jelenleg ingyenes!
Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal itt érhető el: Ingatlanfoglaló.hu

Lakástipp.hu

Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra

A Lakástipp.hu oldal felé az OriGo rendszerből ingyenesen szinkronizálhatja adatait. Csak érvényes előfizetéssel kell ott is rendelkeznie, a szinkronizálást az oldal átvállalta.
A Lakástipp oldal ingyenes lakossági ingatlan hirdetéseket és üzleti alapon feladott közvetítői ajánlatokat tartalmaznak. Ingyenes lakossági hirdetés esetén a feladás regisztrációhoz kötött. Egy email cím megadásával egy hirdetést adhat fel a kiválasztott kategóriában 4 fényképpel.
Üzleti hirdetések esetén a hirdetések és a hozzájuk tartozó fényképek száma korlátlan. Üzleti előfizetőink a megjelenési lehetőség mellett megkapják az 1996 óta működő OriGo Ingatlan Program irodai nyilvántartását, ami a legrégebbi Magyarországon üzemelő ingatlan nyilvántartási program. Ezzel hirdetéseik felügyelete mellett irodájuk nyilvántartási feladatait is képesek ellátni.

Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal üzleti alapon történő igénybevétele az OriGo előfizetői számára jelenleg ingyenes!
Az oldal itt érhető el: Lakástipp.hu

Ingatlankalauz.hu

Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra

Az Ingatlankalauz.hu oldal felé az OriGo rendszerből ingyenesen szinkronizálhatja adatait. Csak jeleznie kell az oldal és az OriGoIngatlan üzemeltetői felé a szinkronizálási szándékot.
Az Ingatlankalauz oldal egy kísérleti oldal. Az Terveink szerint hamarosan önálló ingatlan portál indul ezen a címen. Jelenleg az OrigoIngatlan kínálatát jeleníti meg új formában.
Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal itt érhető el: Ingatlankalauz.hu

Ingatlanpiacter.hu

Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra

Az Ingatlankalauz.hu oldal felé az OriGo rendszerből ingyenesen szinkronizálhatja adatait. Csak jeleznie kell az oldal és az OriGoIngatlan üzemeltetői felé a szinkronizálási szándékot.
Az oldal bemutatkozó szövege:
Cégünk az Ingatlan Piactér (www.ingatlanpiacter.hu) weboldalt fejleszti és üzemelteti. Eddig több ezer futó hirdetést és regisztrált felhasználót, valamint több mint félmillió látogatót sikerült szereznünk.
Célunk egy nagy látogatottságú, hatékony, könnyen kezelhető hirdető portál létrehozása, melyen a későbbiekben egyéb piactér jellegű szolgáltatásokat alakítunk ki, mint például webáruház üzemeltetése.

Miért előnyös Önnek, ha minket választ?

 • Jelenleg minden normál hirdetés ingyenes! Ingyenesen feladott hirdetései természetesen sohasem válnak fizetőssé! A fizetés bevezetése után (várhatóan jövő januártól) is csak természetesen az újonnan feladott hirdetések lesznek fizetősek.
 • Ügyfeleink visszajelzései alapján fejlesztjük tovább oldalunkat, ami nagyfokú rugalmasságot eredményez. Google Adwords-os hirdetésekkel szeretnénk elősegíteni az Önök sikerét, szerepelünk a leglátogatottabb linktárban (pl. ingatlan.lap.hu), emellett hatékony keresőoptimalizálási technikákat alkalmazunk.
 • Hirdetéseik automatikusan megjelennek Twitter és Facebook oldalunkon is, így még több látogatót vonzanak.
 • Lehetőség van arra, hogy máshol (jelenleg: origoingtalan.hu , hazbank.hu) feladott hirdetéseit automatikusan megjelenítsük az oldalunkon, így nem kell kétszer rögzíteni őket.
Ingatlan hirdetéseknél rendkívül részletes adatokat adhat meg, sok kép tölthető fel egy ingatlanról, melyet a rendszer méretez. Pontos cím megadása esetén automatikus a térképes megjelenítés. Az irodáról logo, fénykép és részletes leírás is kitehető. Lehetőség van kiemelt hirdetés elhelyezésére.
Cégtárunkban ingatlanpiaci és építőipari cégek, vállalkozók regisztrálhatják magukat. A regisztráló cégek a cégadatok megadásán kívül képeket, logókat tölthetnek fel, saját weblapra való hivatkozást és részletes cég-, termék- és szolgáltatás-leírást adhatnak meg.
Apróhirdetések feladására is ingyenesen nyújtunk lehetőséget, melyek rövid leírással és képekkel jelennek meg.

Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal itt érhető el: Ingatlanpiacter.hu

Ingatlanvagyon.hu

Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra

Az Ingatlanvagyon.hu oldal felé az OriGo rendszerből ingyenesen szinkronizálhatja adatait. Csak jeleznie kell az oldal és az OriGoIngatlan üzemeltetői felé a szinkronizálási szándékot.
Az Ingatlanvagyon oldal egy kísérleti oldal. Terveink szerint hamarosan önálló ingatlan portál indul ezen a címen. Jelenleg az OrigoIngatlan kínálatát jeleníti meg új formában.
Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal itt érhető el: Ingatlanvagyon.hu

Mindeningatlan.com

Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra

A Mindeningatlan.com oldal felé az OriGo rendszerből ingyenesen szinkronizálhatja adatait. Csak jeleznie kell az oldal és az OriGoIngatlan üzemeltetői felé a szinkronizálási szándékot.
A www.mindeningatlan.com az ingatlanközvetítő szakma egy speciálisan új fóruma. Ez nem egy hagyományos országos gyűjtőportál, hiszen az ingatlan adatbázis nem országos, hanem lokális fórum, ezért létrehoztunk 19 + 4 önálló klasztert, a 19 megyére, Budára, a Budai agglomerációra, Pestre és a Pesti agglomerációra. A www.mindeningatlan.com nem médiavállalkozás, hanem egy ingatlanszakmai összefogás. Melynek célja, hogy minden megyének és minden főváros közeli, azonos paraméterű régiónak, legyen egy, elsősorban helyi kínálatot tartalmazó, helyi szinten a legnagyobb adatbázist nyújtó ingatlan kínálata. Ahhoz, hogy ez a kezdeményezés elérje célját és létrejöjjön Magyarországon egy kellően nagy mennyiségű és nem utolsó sorban jó minőségű, lokális ingatlan adatbázis, ezért az oldalon való részvétel minden hivatalosan regisztrált ingatlanközvetítő iroda számára teljesen ingyenes.
Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal itt érhető el: Mindeningatlan.com

MagyarIngatlanAdatbázis.hu

Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra

A MagyarIngatlanAdatbázis.hu oldal felé az OriGo rendszerből ingyenesen szinkronizálhatja adatait. Csak jeleznie kell az oldal és az OriGoIngatlan üzemeltetői felé a szinkronizálási szándékot.
A Magyar Ingatlan Adatbázis gyűjtőportál egy ingatlanforgalmi szakértő és egy informatikai társaság (INweb Informatika) közös alkotása. Az ingatlanközvetítő irodák lehetőséget kapnak ezen a weblapon az adatbázisuk megjelenítésére, az érdeklődők pedig óriási kínálatból választhatják ki álmaik otthonát.
Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal itt érhető el: mainga.hu

1abc.hu

Ingyenes szinkronizálás ingyenes oldalakra

Az 1abc.hu oldal felé az OriGo rendszerből ingyenesen szinkronizálhatja adatait. Csak jeleznie kell az oldal és az OriGoIngatlan üzemeltetői felé a szinkronizálási szándékot.
Az 1abc ingatlan szakmai gyűjtőportál. Eredetileg az 1abc egyesülés tagjainak kínálatát tartalmazta, de mára az 1abc-től független OriGo felhasználók is megjelentethetik adataikat.
Szinkronizálás ideje: napi
Az oldal itt érhető el: 1abc.hu


 
Az Ingatlannyilvántartás tulajdonosa a DUNAHOLDING Informatikai Stúdió Kft., az ingatlanpiac megbízható és független szolgáltatója 1996 óta.
1083 Budapest, Füvészkert u. 8. Tel.: +36(1)477-9700 Fax.: +36(1)477-9701
E-mail: info@dis.hu Web: www.dis.hu

Ingatlannyilvántartás ingatlanközvetítőknek - Ingatlan szoftver - OriGo Ingatlan Program