Ingatlannyilvántartás

Ingatlannyilvántartás ingatlanközvetítőknek

Ingatlan szoftver - OriGo Ingatlan Program

 
 

Ingatlanközvetítőknek

Szinkronizálás

Egyebek

Ingatlannyilvántartás statisztikák Ingatlannyilvántartás statisztikák

OrigoIngatlan

Az ingatlanszakma egyik legjelentősebb költsége a mobil telefon, hiszen az ügyfelekkel és a kollégákkal állandó kapcsolatot kell tartani.
Társaságunk, az Origo Ingatlan Program üzemeltetője megállapodást kötött az egyik mobil szolgáltatóval ingatlanpiaci mobil flotta létrehozásáról és üzemeltetéséről. Ennek keretében ingatlanpiaci partnereink számára egymás közötti ingyenes beszélgetést, mobil hálózatokba egységesen kedvező percdíjakat tudunk biztosítan.
A flotta kezelési díj annak függvénye, hogy Ön milyen egyéb üzleti viszonyban áll társaságunkkal, illetve milyen ingatlanszakmai szövetségnek tagja.


Ezzel a lehetőséggel 1-2 telefonszám bevonásával is megtakarítható az Origo teljes alapköltsége. Ön nem csak cége dolgozóival beszélhet ingyen, de azokkal ingatlanos kollégákkal is, akik szintén részei a kedvezményes előfizetői körnek. Az ingatlanok bemutatása általában közös munka. Ez egyeztetéseket jelent a többi partnerrel. Egy ingatlan bemutatásához esetleg számos telefont kell lebonyolítani. Ezt az Origo flotta előfizetőjeként akár ingyen is megteheti.

Partnereink visszajelzései alapján a megtakarítás telefonálási szokásoktól függően 30-60% is lehet. Számoljon utána! 2 db 10.000 Ft körüli szám esetén 6.000-12.000 Ft lehet a megtakarítás. Ezt az összeget hatékonyabban is fel tudja használni. További hirdetéseket finanszírozhat belőle, ami esetleg az értékesítést teszi gyorsabbá.

Sokan tartanak attól, hogy üzletkötőik telefonját átvállalják, pedig fontos, hogy a megbízó által ismert telefonszám a céghez tartozzon és ne az üzletkötőhöz. Így az üzletkötő távozása esetén az ügyfelek továbbra is a céget érhetik el, nem kell tartani a megbízások elvesztésétől.

A jelentkezéshez meg kell adnia cége adatait, valamint azokat az előfizetői számokat, melyeket bevonna ebbe a körbe. A továbbiakban az előfizető a mi társaságunk lesz, de a számlaviselő az Önöké, tehát a számlát Önök kapják, és el tudják számolni az aktuálisan érvényben lévő szabályok szerint.

Ha kíváncsi a megtakarítási lehetőségekre, akkor regisztráljon az Ingatlannyilvántartás ingyenes verziójára, majd a pár perc elteltével levélben megkapott belépési kódokkal lépjen be a programba.
A Start - Szolgáltatások - Telefonos flotta menüpontokat követve Ön egy kalkulátorhoz jut. Ha itt a megfelelő rovatokba beírja, hogy milyen irányokba mennyit telefonált, akkor a program egy kattintásra kiszámolja Önnek, hogy flottánk esetén mennyibe került volna a díj. A kalkulátor a külföldi beszélgetéseket nem veszi figyelembe, és megbízhatósága a kerekítések miatt 95%-os.


 
Az Ingatlannyilvántartás tulajdonosa a DUNAHOLDING Informatikai Stúdió Kft., az ingatlanpiac megbízható és független szolgáltatója 1996 óta.
1083 Budapest, Füvészkert u. 8. Tel.: +36(1)477-9700 Fax.: +36(1)477-9701
E-mail: info@dis.hu Web: www.dis.hu

Ingatlannyilvántartás ingatlanközvetítőknek - Ingatlan szoftver - OriGo Ingatlan Program