Ingatlannyilvántartás

Ingatlannyilvántartás ingatlanközvetítőknek

Ingatlan szoftver - OriGo Ingatlan Program

 
 

Ingatlanközvetítőknek

Szinkronizálás

Egyebek

Ingatlannyilvántartás statisztikák Ingatlannyilvántartás statisztikák

OrigoIngatlan
Ingatlannyilvántartás ingatlanközvetítőknek

Ingatlannyilvántartás árak

Az árak 2012 július 1-től érvényesek. Áraink havonta és ÁFA nélkül értendők.
Partnereink részére mobiltelefon flottát üzemeltetünk, ami kedvezményes percdíjakat és egymás közötti ingyenes beszélgetést biztosít. A flottába bevonható előfizetések száma az igényelt Origoingatlan szolgáltatások mértékétől függ. A flotta díjszabásairól és költségeiről kérje külön tájékozatásunkat!

Ügynöki Ingatlannyilvántartás árak

1 ügyintézőre készített verziók: Ügynök 30, 60, 120, 250. A számok az előfizető által kezelhető ingatlanok számát jelentik.

Az Ügynöki változatok kezelik az összes ingatlan típust, és kiválóan alkalmasak önálló ügynökök hirdetési feladatainak kezelésére. Az ügynök önálló költséghelyként dolgozhat, ingatlanjait szinkronizálhatja az összes általunk kiszolgált hirdetési oldal felé alacsony költséggel. Cserébe a kezelhető ingatlanok száma korlátozott, de ezt is az ügynök igényei szerint lehet beállítani.
Ha a költségek nagyon számítanak, akár irodák is használhatják. Az adatok szinkronizálásáért külső oldalakra csomagban kell külön interfész díjat fizetni, így a kevés ingatlannal dolgozók irodák számára is ideális megoldás.

Szolgáltatások Ügynöki 30 Ügynöki 60 Ügynöki 120 Ügynöki 250
Ügynöki változatok összesen
Mobiltelefon flottába bevonható előfizetések száma
Csomag ára
Interfész minden oldalra
Origoingatlan.hu megjelenés
Ingatlankalauz.hu megjelenés
Gyűjtő oldalak keresőmotorjaiban megjelenés

A szolgáltatások oszlopban kattintsa be azokat, melyekre igényt tart. Az egyes Ügynöki variációk alatt folyamatosan láthatja, hogy mennyibe kerülnének a kiválasztott szolgáltatásokkal az Ügynöki csomagok.
Ha komolyabb belső adminisztrációra van szükség, akkor az irodai változat lesz az ön programja.


Irodai Ingatlannyilvántartás árak

Az irodai program ingatlanirodák igényeinek teljes kiszolgálására jött létre. Alapesetben 10 ügyintéző tartozik hozzá, de ez bővíthető. Nagyobb, több telephellyel rendelkező irodák kérhetik a telephelyeik megkülönböztetését. Ezek sok esetben úgy működnek, mintha önálló irodák lennének, de számos esetben egyben tudja adataikat kezelni a program.

Szolgáltatások Leírás Nettó ár havonta
Részösszeg
Igényelt irodai szolgáltatások összesen
Irodai Ingatlannyilvántartás Az irodai programban tárolt ingatlanok száma nincs korlátozva. Rendszerünk foglalkozik érdeklődések regisztrálásával, keresések eltárolásával, követi, hogy melyik ingatlant mikor és kinek mutattuk be, illetve erről mi volt az ügyfél véleménye. Statisztikái felvilágosítással szolgálnak az aktuális árakról, 2002 óta ezek változásairól, az iroda működéséről, marketing akciók és hirdetési felületek sikerességéről.
Ügyintézők száma Az engedélyezett ügyintézők számát 5 fős csomagokkal bővítheti csomagonként 1.500 Ft-ért. A mobiltelefon flottához annyi előfizetéssel csatlakozhat, ahány ügyintézőre van előfizetése a program használatához.
További telephelyek száma Ha több telephellyel rendelkezik, vagy ügynökei önálló költséghelyként működnek, telephelyeket rendelhet a fő irodájához 3.500 Ft-ért. Csak a fő irodán túli telephelyek számát adja meg.
Interfészek hirdetési oldalakhoz

Az Ingatlannyilvántartás képes tölteni adatokkal szinte az összes meghatározó Ingatlan hirdetési oldalt. Ezekhez interfész rendelhető egyenként, vagy csoportosan kedvezménnyel. Az interfészek ára függ a szinkronizálásra kerülő tételek számától, így a kevesebb ingatlant hirdető irodák spórolhatnak. Ez a lehetőség előnyős lehet akkor is, ha a különböző hirdetési oldalakon nem egyforma kerettel rendelkezik az iroda. Hasznos szolgáltatása a rendszernek, hogy igény esetén ügyintézőnként is beállítható a felhasználható keret oldalanként.
Interfész szolgáltatásunk soha nem helyetesíti az oldalon a hirdetésekre való előfizetést. Csak az adatok áttöltésére vonatkozik ajánlatunk.

Szolgáltatások Leírás Nettó ár havonta
Részösszeg
Igényelt irodai szolgáltatások összesen
Ingyenes oldalakhoz ingyenes interfészek Vannak hirdetési oldalak, melyek tartósan átvállalják az adatok áttöltésének költségeit az ingatlanközvetítőktől. Más oldalak most kezdik bevezetni szolgáltatásaikat a piacra, és egy ingyenes teszt időszakot rendeltek meg tőlünk. Ezeket az interfészeket partnereinknek nem kell megfizetni, partnereink ingyen tölthetik át adataikat. (Ha az oldal előfizetés mellett jelenteti meg a hirdetéseket, akkor erre az oldalnál külön elő kell fizetni.)
Igényelt 500-as áttöltések száma Ha ön egyes hirdetési oldalak felé kevesebb, mint 500 ingatlant szeretne szinkronizálni, akkor azt kell eldönteni, hogy hány ilyen oldal felé hirdetne az Ingatlannyilvántartás segítségével.
Igényelt 1000-es áttöltések száma Ha ön egyes hirdetési oldalak felé kevesebb, mint 1000 ingatlant szeretne szinkronizálni, akkor azt kell eldönteni, hogy hány ilyen oldal felé hirdetne az Ingatlannyilvántartás segítségével.
Igényelt korlátlan áttöltések száma Ha ön egyes hirdetési oldalak felé korlátlanul szeretne szinkronizálni, akkor azt kell eldönteni, hogy hány ilyen oldal felé hirdetne az Ingatlannyilvántartás segítségével.
Keresztértékesítés, hálózatok

Az Origoingatlan Ingatlannyilvántartás rendszere az első a ma működő programok között, ami a keresztértékesítés támogatására hálózatok létrehozását tette lehetővé önálló irodáknak. Ez megteremti annak a lehetőségét, hogy minden résztvevő a saját rendszerében egyben láthassa a partner irodák megosztott ajánlatait is. Partnereinknek lehetőségük van csatlakozni valamelyik már működő hálózatunkhoz, vagy kérhetik, hogy hozzunk létre nekik egy újat. Egy iroda több ingatlan hálózatnak is tagja lehet.
Hálózati tagjaink egymás között megosztott ingatlanjai automatikusan és külön felár nélkül megjelennek a origoingatlan.hu oldalon darabszám korlátozás nélkül. Társaságunk ezzel kívánja ösztönözni az ingatlanirodák összefogását.

Szolgáltatások Leírás Nettó ár havonta
Részösszeg
Igényelt irodai szolgáltatások összesen
Igényelt hálózat mérete A hálózatok méretével együtt növekszik az ön által elérhető ingatlanok száma, valamint azoké az irodáké, akik az ön ingatlanát láthatják és értékesíthetik. Önnek kell kiválasztania, hogy működő hálózataink közül melyikhez kíván csatlakozni.
Ha ön akar létrehozni egy hálózatot, akkor érdemes a legkisebbel kezdeni. Elegendő a hálózati előfizetés méretét akkor növelni, ha a csatlakozó irodák létszáma meghaladja a korábban megrendelt csomagot.
Keresőmotor, egyéb szolgáltatások partnereink internetes oldalaira

Partnereink a rendszerben tárolt ingatlanjaikat automatikusan megjelentethetik saját weboldalukon. Így nem kell külön gondoskodni az oldal töltéséről, mert az áltlaunk biztosított keresőmotor ezt a kérdést a háttérben megoldja. Hálózati tagjaink akár azt is kérhetik, hogy az oldalukon üzemelő keresőmotor ne csak a saját kínálatukat, hanem a hálózat összes megosztott ingatlanát mutassa meg, mintha a partnerhez tartozna mind. A keresőmotorok másik speciális esete a gyűjtő változat, amikor az üzemeltetővel egy hálózatba nem tartozó irodának is van lehetősége arra, hogy az üzemeltető ingatlaniroda oldalán megjelentesse ingatlanjait.
Az ingatlanirodák weboldalaink nem csak keresőmotort lehet elhelyezni. Számos olyan előre gyártott információs dobozt igényelhetnek tőlünk, melyek segyítségével pár perc alatt profi szolgáltatásokkal működő oldal hozható létre. Ilyenek lehetnek a következők: kiemelt ajánlatok, legfrissebb ingatlanok, lakossági regisztráció az oldalon, keresések elmentése és értesítés új ingatlanokról, lakossági hirdetések fogadása és megjelentetése, kapcsolat felvételi űrlapok, hírlevél kezelés, átlagáras grafikonok.
A partner internetes oldalán megjelenő elemek adminisztrációja az Ingatlannyilvántartás programon keresztül végezhető el. A megrendelt internetes szolgáltatások egy domain névre érvényesek, de ezen belül többször is kirakhatók.

Szolgáltatások Leírás Nettó ár havonta
Részösszeg
Igényelt irodai szolgáltatások összesen
Keresőmotor az iroda kínálatával Az iroda kínálatát megjelentetheti saját weboldalán. Ehhez használhatja az általunk biztosított kereső felületet, vagy optimalizálási okokból írhat sajátot is. A lényeg, hogy megjelenítendő ingatlanokat mi biztosítjuk.
Ha a regisztrációs modult is megrendeli, az általunk biztosított keresőmotor képes a keresési feltételek elmentésére, és a látogató levélben történő értesítésére, ha később megfelelő ingatlan kerülne be a rendszerbe.
Keresőmotor az iroda hálózatának kínálatával Saját adatai mellett az irodájával egy hálózatban lévő partner irodák megosztott kínálatát megjelentetheti saját weboldalán. A weboldal látogatói számára ezek az ingatlanok úgy jelennek meg, hogy az ön elérhetősége szerepel rajtuk. Ha partnerei ingatlanjait hirdetheti az irodájában, akkor miért ne tehetné ezt meg saját weboldalán is. A megjelenéshez használhatja az általunk biztosított kereső felületet, vagy optimalizálási okokból írhat sajátot is. A lényeg, hogy megjelenítendő ingatlanokat mi biztosítjuk.
Ha a regisztrációs modult is megrendeli, az általunk biztosított keresőmotor képes a keresési feltételek elmentésére, és a látogató levélben történő értesítésére, ha később megfelelő ingatlan kerülne be a rendszerbe.
Csatlakozás gyűjtő keresőmotorhoz Irodák akkor is képesek közös weboldalon hirdetni ingatlanjaikat, ha nem tartoznak egy hálózatba, vagy a hálózatnak kérhetnek egy önálló keresőmotort is. Ezt nevezzük gyűjtő keresőmotornak. Ezeken az ingatlanok az eredeti iroda adataival jelennek meg.
Ha a regisztrációs modult is megrendeli, az általunk biztosított keresőmotor képes a keresési feltételek elmentésére, és a látogató levélben történő értesítésére, ha később megfelelő ingatlan kerülne be a rendszerbe.
Kiemelt hirdetések Külön területen megjelenítheti irodájának kiemelt hirdetéseit. Ezt az információs doboz célszerű weboldalának nyitóképernyőjén elhelyezni.
Legfrissebb ingatlanok Internetes oldalát színesítheti egy olyan területtel, ahol minden esetben a legfrissebb ingatlanok jelennek meg. Ezt kedvelik a látogatók, hiszen azonnal megtekinthetik a legújabb ajánlatokat.
Ingatlanpiaci hírek Társaságunk folyamatosan szemlézi az ingatlanpiac híreit. Ennek eredményét ön is felhasználhatja oldalán. A hírek töltésével nem kell foglalkoznia, ezt mi végezzük el. Ön csak megjeleníti őket.
Ügyfélkapcsolati űrlapok Ingatlant kereső, vagy értékesítésre felkínáló ügyfeleknek kapcsolat felvételi űrlapokat üzemeltethet. Ezek segítségével weboldalának látogatói közvetlenül üzenhetnek önnek. Az üzeneteket az Ingatlannyilvántartás programban tekintheti meg.
Lakossági regisztrációs modul Ennek segítségével weboldalának látogatói különböző szolgáltatásokra regisztrálhatnak az ön oldalán. Ilyen lehet a keresési feltételknek megfelelő ingatlanokról küldött értesítés, vagy a hírlevél küldés, illetve a lakossági ingatlanhirdetés feladása.
Weboldal csomag saját hirdetésekkel Internet oldalra szánt szolgáltatásaink jelentős része csomagban is megrendelhető. Ezzel jelentős költség takarítható meg. A csomag a saját adatokra érvényes keresőmotort, a kiemelt hirdetések, a legfrissebb hirdetések, a hírek, az ügyfélkapcsolati űrlapok, és a lakossági regisztrációs modult tartalmazza.
Weboldal csomag hálózati hirdetésekkel Internet oldalra szánt szolgáltatásaink jelentős része csomagban is megrendelhető. Ezzel jelentős költség takarítható meg. A csomag a hálózati adatokra érvényes keresőmotort, a kiemelt hirdetések, a legfrissebb hirdetések, a hírek, az ügyfélkapcsolati űrlapok, és a lakossági regisztrációs modult tartalmazza.
Lakossági hirdetések az oldalon Weboldalán ön gyűjthet lakossági hirdetéseket is, valamint ezeket megjelenítheti a többi ingatlannal együtt. A feladott hirdetések adminisztrálhatók az Ingatlannyilvántartás programban, így ön a saját irodai rendszerében is elérheti őket.
Hirdetési oldalaink

Bár alapvetően nyilvántartási szolgáltatásai vannak rendszerünknek, de kezelünk hirdetési oldalakat is. A lakastipp.hu és az ingatlanfoglalo.hu oldalakon partnereink ingyenesen hirdethetnek. Bármely hálózatunkat használó iroda megosztott ingatlanjai ingyenesen jelennek meg az origoingatlan.hu oldalon. A hálózathoz nem tartozó irodák kedvező árfekvésű csomagok megrendelésével hirdethetnek ezen a felületen.
Az ingatlankalauz.hu oldalon kicsit magasabb a hirdetési díj, de ennek az oldalnak az üzleti felépítése teljesen új a hazai piacon. A befizetett díj 80%-át mi automatikusan az oldal Google hirdetésére költjük. Ha egy területről legalább 100 hirdetés kerül be a rendszerbe, automatikusan külön területi listát kap a település, és célzott hirdetéseket.

Szolgáltatások Leírás Nettó ár havonta
Részösszeg
Igényelt irodai szolgáltatások összesen
Megjelenés az Origoingatlan.hu oldalon Az Origoingatlan.hu oldalon hálózatba tartozó irodáink megosztott ingatlanjai automatikusan megjelennek. Ha ön nem tagja egyetlen hálózatunknak sem, de szeretne hirdetni ezen a felületen, akkor válassza ki az önnek megfelelő hirdetési csomagot.
Megjelenés az Ingatlankalauz.hu oldalon Az Ingatlankalauz.hu oldal a hazai piacon teljes új üzleti filozófiával üzemel. Az önök által befizetett díj 80%-át mi automatikusan az oldal Google hirdetésére költjük, tehát közvetve az önök hirdetését reklámozzuk. Ha valamelyik területről legalább 100 ingatlan kerül be a rendszerbe, mi létrehozzuk a saját területi listáját, és kiemelten kezdjük hirdetni. Ezek az aloldalak az adott terület ingatlanpiacára lettek optimalizálva, így viszonylag olcsón tudjuk hirdetni őket.
Egyéb lehetőségek

Ha valaki szeretné szolgáltatásainkat használni, de ragaszkodik saját nyilvántartási rendszeréhez, akkor arra is lehetőséget tudunk biztosítani, hogy szabványosított interfészen keresztül folyamatosan töltse hozzánk adatait.
Partnereinknek kedvezményes mobiltelefon flottát üzemeltetünk. Árainkkal nem csak a tőlünk igénybe vett szolgáltatások árát takaríthatja meg, hanem tapasztalataink szerint ennél lényegesen többet.


 
Az Ingatlannyilvántartás tulajdonosa a DUNAHOLDING Informatikai Stúdió Kft., az ingatlanpiac megbízható és független szolgáltatója 1996 óta.
1083 Budapest, Füvészkert u. 8. Tel.: +36(1)477-9700 Fax.: +36(1)477-9701
E-mail: info@dis.hu Web: www.dis.hu

Ingatlannyilvántartás ingatlanközvetítőknek - Ingatlan szoftver - OriGo Ingatlan Program