Ingatlannyilvántartás

Ingatlannyilvántartás ingatlanközvetítőknek

Ingatlan szoftver - OriGo Ingatlan Program

 
 

Ingatlanközvetítőknek

Szinkronizálás

Egyebek

Ingatlannyilvántartás statisztikák Ingatlannyilvántartás statisztikák

OrigoIngatlan

Keresőmotor szolgáltatások és egyéb, internetes oldalra kitehető felületek

Internet oldalát külön adminisztráció nélkül teheti érdekessé a látogatók számára. Kérhet keresőmotor, ami megmutatja saját ingatlanjait, vagy az Önnel egy hálózatba lévő iroda összes ingatlanát. Mindezt úgy, hogy az Ön irodája látszik, mint képviselő iroda. (A minták az eredeti irodát mutatják meg, mert mi nem foglalkozunk közvetítéssel.)
Kérhet oldalára további információs dobozokat is. Megjelenhetnek kiemelt ajánlatai, a legfrissebb 3 ajánlata, az ingatlanpiac hírei.

Testreszabott megjelenés

A tartalmakat több színben rendelheti meg, a példák kékek. Az alkalmazás beillesztése az Ön oldalába nem jelent különösebb feladatot. Megrendelés esetén átküldünk egy pár soros kódrészletet, melyet programozójával be tud illesztettni oldalába.
Kérhet oldalára további információs dobozokat is. Megjelenhetnek kiemelt ajánlatai, a legfrissebb 3 ajánlata, az ingatlanpiac hírei.
Az Ingatlannyilvántartás egyedüliként úgy biztosít Önnek saját oldalára értékes tartalmat, hogy az szervesen illeszkedik oldalába. Ez a tartalom adott esetben nem is Öntől származik teljes mértékben (pl. társ irodák ajánlatai), mégis megjelenik oldalán, és annak szinvonalát jelentősen emeli.
Ha valaki nem az előre elkészített mintákat szeretné használni, hanem saját megjelenési felületet, esetleg a Google optimalizálás miatt jelentetné meg az adatokat saját formában, akkor kérheti a tartalmakat szolgáltató adatbázisokhoz a közvetlen hozzáférést. Ebben az esetben a megjelenítésről Ön gondoskodik, mi a csak atartalmat biztosítjuk.


Internetes felületekre pár példa:


Internetes lehetőségek:

 • Keresőmotor ingatlanok kereséséhez
 • Kiemelt ingatlanok megmutatása
 • Legfrissebb 3 ingatlan megmutatása
 • Ingatlanpiaci hírek
 •  
  Az Ingatlannyilvántartás tulajdonosa a DUNAHOLDING Informatikai Stúdió Kft., az ingatlanpiac megbízható és független szolgáltatója 1996 óta.
  1083 Budapest, Füvészkert u. 8. Tel.: +36(1)477-9700 Fax.: +36(1)477-9701
  E-mail: info@dis.hu Web: www.dis.hu

  Ingatlannyilvántartás ingatlanközvetítőknek - Ingatlan szoftver - OriGo Ingatlan Program