Ingatlannyilvántartás

Ingatlannyilvántartás ingatlanközvetítőknek

Ingatlan szoftver - OriGo Ingatlan Program

 
 

Ingatlanközvetítőknek

Szinkronizálás

Egyebek

Ingatlannyilvántartás statisztikák Ingatlannyilvántartás statisztikák

OrigoIngatlan

Oktatás, tanfolyamok

Az Ingatlannyilvántartás rengeteg lehetőséget biztosít a felhasználóknak, és így kezelése is összetett. A program tartalmaz on-line súgót, és minden ablakában helyi magyarázatok könnyítik meg az eligazodást. Ennek ellenére célszerű eljönni tanfolyamainkra. Az oktatások segítségével rengeteg időt takaríthat meg.
Tanfolyamaink 2 szinten folynak és általában délelőtt 9-től 13 óráig tartanak.

Az Alap tanfolyam képessé tesz az ingatlanok rögzítésére, az egyszerűbb keresésekre, nyomtatásokra és levelek küldésére. A hallgatók megtanulájk az ingatlanok megosztását más irodák és a hirdetési adatbázisok felé. Ezt a tanfolyamot minden adminisztrációval foglalkozó munkatársnak érdemes elvégezni.

A Haladó gyakorlatok már olyan lehetőségeket tárnak fel, melyek segítségével a munkatársak egyre gyorsabban és egyre hatékonyabban tudják kiszolgálni ügyfeleiket. Megismerkednek a rendszer statisztikai szolgáltatásaival és a rejtett finomságokkal. Megtanulják a vevőkezelés profi módszereit, megismerik a rendszer által automatikusan felajánlott keresés-kínálat párosítások használatát.

A tanfolyamokon előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni. Minden új belépő iroda számára egy fő részére az Alap tanfolyam ingyenes. A további résztvevőknek a tanfolyam megkezdését megelőző munkanapig ki kell fizetniük a jelentkezési díjat, melynek ára 3.000 Ft + ÁFA:

Bármelyik jelentkezési díjas tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők ajándéka egy 8 Gbyte-os pendrive, amit kulcstartóként is használhat.

A tanfolyamok elvégzéséről látogatási bizonyítványt adunk a résztvevőknek. A tanfolyamok témaköreit a program Súgójában külön fejezetként megtalálják..


 
Az Ingatlannyilvántartás tulajdonosa a DUNAHOLDING Informatikai Stúdió Kft., az ingatlanpiac megbízható és független szolgáltatója 1996 óta.
1083 Budapest, Füvészkert u. 8. Tel.: +36(1)477-9700 Fax.: +36(1)477-9701
E-mail: info@dis.hu Web: www.dis.hu

Ingatlannyilvántartás ingatlanközvetítőknek - Ingatlan szoftver - OriGo Ingatlan Program